Missing link found eksik bağlantı bulundu

http://www.google.com.tr/logos/missinglink.gif
Türkçe karşılığı eklsik bağlantı bulundu anlamında. Google translate ile yapılan çeviri ile aşağıdaki sayfa çıkıyor. Ne demek istediğini tam olarak anlamış değilim..
Franzen et al. Hiç bulunamadı primat en eksiksiz geçiş fosil bir keşif duyurdu. Bu fosil, Darwinius masillae olarak tanımlanan, (bir tımar pençe gibi prosimian özellikleri gösterir ve ayağın rakam ve dişleri bir erimiş sıra onun alt çene bir sık dişli olarak bilinen ortasında) ikinci, ancak parmak ve tırnaklarımı, opposable var beceriksizdir ve humanlike ayak bileği kemiği.

Bu Sonuç / özet önemi bölümünde, bize
Darwinius masillae en eksiksiz fosil primat her iki iskelet, yumuşak vücut anahat ve sindirim yolu içeriği de dahil olmak üzere bulundu gösterir. Tüm bu özellikler Çalışması sağlar hayat tarih, gezi bir adil tam imar ve diyet. Eosen herhangi bir gelecekte eğitim-Oligocene primatlar bilgi Darwinius holotype korunmustur yararlanmak gerekir. Phylogenetic çalışmaları için özellikle önemli bir tuvalet pençe ve olmaması ve sık dişli bir Darwinius masillae gösteren basit bir fosil maki değil, primatlar, Adapoidea, erken haplorhine çeşitlendirilmesi temsilcisi daha büyük bir grubun parçası.
Duyuru, bir American Museum of Natural History örtüsünü açmak, bir New York Times makale ve bir iki saatlik belgesel ve History Channel Anma Günü (Mayıs) 25. yayını olması da dahil olmak üzere bir gerçek "medya Tsunami" eşlik.

Hype? Uberhype?

Kadar dışarı hakkında daha fazla bilgi Muhtemelen, ama karar kesintisi duyuyorum. Genel olarak, ben olduğumu geçiş evrimsel fosil kalıntıları daha fazla kamu bilincini iyilik konuşuyor. Hatta bu biraz yanlış olacak, ve döner kesin phylogenetic konum doğrudan adam bağlı değil, hala bir kötü eğitimli kamu arasında evrim teorisinin bilincini artırmak olacaktır.

Franzen, J., Gingerich, P., Habersetzer, J., Hurum, J., von Koenigswald, W., & Smith, B. (2009). Tam primat İskelet Orta eosen Messel gelen Almanya: morfoloji ve Paleobiology PLoS ONE, 4 (5) DOI: 10.1371/journal.pone.0005723

0 yorum:

Yorum Gönder