Dakkabaşı 49 tl yüklü bonus kampanyası

Kampanya 9 Ekim 2009 tarihinde başlayacaktır. 09.10.2009 – 03.12.2009 tarihleri arasında 15:00-23:00 saatleri arasında tüm GSM operatörlerinden 7516 dört haneli kısa numarasını ara, paketin içindeki şerit üzerinde yer alan 12 haneli rakamlardan oluşan şifreyi tuşla, anında 49 TL yüklü Bonus Hediye Kart kazanma şansı yakala. Kampanyaya Avea, Turkcell, Vodafone aboneleri katılabilir. Kampanyaya katılım, tüm operatörlerin kendi ücret tarifesi üzerinden arama başına 1 kısa mesaj/2 kontör olarak ücretlendirilir.

Kazananlara şifre tuşlaması sonrasında kazanıp-kazanmadığı sesli anons ile anında bildirilir. Kazananlara ayrıca Frito Lay Gıda San ve Tic.A.Ş. den kısa mesaj ile bilgilendirme gönderilir. Kazananlar 49 TL yüklü Bonus Hediye Kart teslimatı için gerekli olan bilgileri kısa mesaj olarak bildirir. Kazananlar AD SOYAD ADRES bilgilerini aralarında boşluk bırakarak 7516 kısa mesaj numarasına gönderir. Gönderilen kısa mesajlar operatörlerin kendi tarifesi üzerinden 1 kısa mesaj / 2 kontör olarak ücretlendirilir. Kısa mesaj ile bilgilerini gönderen kazananlar kısa mesajda Türkçe karakter kullanmamalıdır.

Bonus Hediye Kart ile kartın üzerindeki limit kadar alışveriş yapılabilir. Bonus Hediye Kart’a yüklenmiş olan tutar nakit olarak talep edilemez. Bonus Hediye Kart bir kredi kartı değil, alışveriş kartıdır. Bonus Hediye Kart, kesinlikle nakit çekimlerde, internet ve mail order işlemlerinde, taksitli alışverişlerde, misli ürün alımlarında, döviz büroları, silah dükkanları, kumarhaneler ve kuyumcularda kullanılamaz. Bonus Hediye Kart açıldıktan sonra 6 ay içinde kullanılmalıdır. Bonus Hediye Kart'ınızı kaybetmemeye özen gösteriniz, çünkü Bonus Hediye Kart para yerine geçer. Bonus Hediye Kart’ın kaybolması veya çalınması durumunda tüm sorumluluk kart hamiline (kampanya talihlisine) ait olup, kartın üzerindeki bakiye Türkiye Garanti Bankası A.Ş’den veya Frito Lay Gıda San. ve Tic. A.Ş’den talep edilemez. Kampanyada kazanan müşterilerin Bonus Hediye Kart’ları kullanıma açık olarak müşterinin adına ve adresine kurye ile teslim edilecektir. Kartın teslim alınmasından itibaren kartın kullanımıyla ilgili tüm sorumluluk kart hamiline aittir. Kazananların Bonus Hediye Kart’larını teslim alabilmeleri için kampanya katılımı sırasında verdikleri ad, soyad, adres ve cep telefon numaralarının doğru ve eksiksiz olması gerekmektedir. Kampanya katılımcısı tarafından bu bilgilerin eksik ya da hatalı verilmiş olması ya da bu bilgilerde oluşabilecek değişiklikler sonucu Bonus Hediye Kart’ların teslim edilememesi veya kullanılamaması durumlarında Türkiye Garanti Bankası A.Ş.’nin ve Frito Lay Gıda San ve Tic. A.Ş.’nin herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Kampanya 9 Ekim – 3 Aralık 2009 tarihleri arasında geçerli olup, kampanya bitiş tarihinden sonra yapılan aramalar ve şifreler geçersizdir. Talihli olarak, hat sahibi değil kısa mesaj ile gelen bilgiler esas alınacaktır. Bu kampanyaya katılan aynı operatör hat numarası ve/veya aynı hat sahibi birden fazla ikramiye kazanamaz.
Atım nedeniyle bazı paketlerde şifre olmayabilir, birden fazla şifre olabilir veya başka promosyona ait kupon çıkabilir. 18 yaşından küçükler katılamaz, katılmış olsalar dahi, kazanmaları halinde ikramiyeleri verilmez. Kazanılan hak devredilemez, nakde veya mala çevrilemez. Bu kampanyaya Frito Lay çalışanları, kampanya ile ilgili tedarikçilerde çalışanlar ve yakınları katılamaz. Frito Lay Gıda San ve Tic.A.Ş., teyit için talep edilen bilgi ve belgelerin ibraz edilmediği durumda hediye vermeme hakkını saklı tutar. Bu kampanya MPİ izni ile kapsam dışı olarak düzenlenmektedir.

Frito Lay Gıda San ve Tic.A.Ş., şüpheli bulunan durumlarda kupon ve boş paket ibrazı ve/veya hangi noktadan ürün alındığı gibi bilgileri sorma hakkına ve şüpheli bulduğu durumlarda hediye vermeme hakkına sahiptir. Frito Lay kampanyayı sona erdirme ve kampanya katılım koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Bu kampanyaya katılan herkes, yukarıdaki şartları kabul etmiş sayılır. Ayrıntılı bilgi için www.tytz.com veya www.fritolay.com.tr’deki Katılım Koşullarını inceleyebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder