Esnafa kosgeb kredisi hakkında bilgi


Bu Desteğin Amacı ve Kapsamı
KOBİ'lerimizin yeni teknoloji kullanımı, yeni iş yerine taşınma, işlerini büyütme, yeni yatırım, ham madde alımı, üretim ve pazarlama, eğitim ve danışmanlık, yurt dışı pazarlara açılım ve geliştirme, ihracatın finansmanı ve Münferit projelerinin finansmanı amacı ile verilmektedir.

Bu Destekten Beklenen Yararlar

Bu Destekten Kimler Yararlanabilir?
KOSGEB Veri Tabanına kayıtlı KOBİ?ler

Destek Oranı ve Üst Limiti Nedir?
KOBİ?lerimize sağlanacak olan kredinin işletme başına üst limiti 25.000 TL olup, kredinin ilk 3 ayı ödemesiz, kalanı aylık eşit taksitler halinde 15 ay ödemeli olacaktır.
Şahıs işletmelerinde işletme sahibinin kadın girişimci olması halinde, işletme başına kredi üst limiti 30.000 TL olacaktır.
Kredi faiz desteğinin ¼?ü kredi kullanan işletmeler tarafından aylık taksitler halinde, kalan ¾?ü ise KOSGEB tarafından karşılanacaktır.

Bilgi Almak ve Destek Başvurusu İçin
KOSGEB Veri Tabanına kayıtlı işletmeler 04.11.2009 tarihinden itibaren Akbank, Alternatifbank, Anadolu Bank, Denizbank, Finansbank, Fortis, Garanti Bankası, HSBC, ING Bank, Türkiye Halk Bankası, Türkiye İş Bankası, Türkiye Vakıflar Bankası, Türk Ekonomi Bankası, Yapı ve Kredi Bankası, Ziraat Bankası, Asya Katılım Bankası, Türkiye Finans Katılım Bankası'na başvuruda bulunulabilir.

Kaynak : http://www.kosgeb.gov.tr

2 yorum:

Credit Financier Home dedi ki...

Merhaba!

Mali desteğe mi ihtiyacınız var? dünyanın her yerinde ihtiyacı olan borçlulara her türlü krediyi veriyoruz.

5.000 - 10.000.000 ABD Doları
* amaç *% 3 faiz oranı
* 1-20 yıl arasında ödeme seçeneği.
* Aylık ve yıllık ödeme planı arasında seçim yapın.
* Kredinin esnekliği.

Yardım için lütfen bizimle iletişime geçin.
E-posta: creditfinancierhome@gmail.com

Unknown dedi ki...

Hepsi, Gıda süpermarket işimi farklı yerlerde kurmam için 1.000.000,00 USD tutarında bir kredi sağlamama yardımcı olan Elegant kredi firmasına teşekkürler. Son dört yıldır mali yardım arıyorum. Ama şimdi, kredi memuru Bay Russ Harry'nin tüm yardımı ile tamamen stresliyim. Bu nedenle, işini geliştirmek için fon arayan herkese yardım için bu büyük firma ile iletişime geçmesini tavsiye edeceğim ve bu gerçek ve test edilmiştir. Ona E-posta --Elegantloanfirm@Hotmail.com- veya Whats-app +393511617486 aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

Yorum Gönder