www.vipcosmetic.com Egzema ve sedef için.


Ciltte beyaz pullarla kaplı kırmızı bölgelerin oluşmasıyla belirtilerini gösteren hastalık, ciltte kızarıklık, kepeklenme, pullanma, kaşıntı gibi şikayetlere kapı aralar. Normal bir deri 4 haftada kendini yenilerken sedef hastalarında 3-4 günde bir immün sistem uyarılarak cilt yenilenmesi sağlanır.

Sedef gibi insanlarda yaygın olan bir diğer hastalık da derinin iltihaplanmasıyla oluşan egzamalardır. VIP Kozmetik Pazarlama ve Dış Tic. AŞ tarafından piyasaya sunulan Sedefix isimli cilt bakım losyonu ve şampuanı, sedef hastalığı sebebiyle ciltte oluşan kızarıklık, kepeklenme, pullanma, kaşıntı gibi şikâyetlerin azaltılmasına yardımcı oluyor. Aynı zamanda egzamanın yol açtığı pullanma ve kızarıklığın giderilmesini sağlayan ürün en büyük şikâyet olan kaşıntının da önlenmesinde etkili. Özellikle parmak kenarları ve araları boyunca olmak üzere avuç içinde ve ayak tabanlarında gözlenen egzamayı azaltan ürün pullanma, kızarıklık ve enflasmasyonu gidermeye yardımcı oluyor. Bu ilginç ve etkili bitkisel şampuan aynı zamanda kepek problemini de gözle görülür bir şekilde hallediyor.

Peki Sedefix losyon ne içeriyor? Omega yağ asitleri, A vitamini, E vitamini, B vitaminleri ve mineraller içeren ürün bu sayede cildin yeniden yapılanmasına ve sağlıklı görünümüne kavuşmasına yardımcı oluyor. Cildi nemlendiren ve antiaging etkisi oluşturan losyon, omega 3 yağ asitleri desteğiyle cilt üzerinde oluşan yaraların enfeksiyon kapmasını engelliyor. Tamamen bitkilerin ekstraksiyonundan elde edilen doğal yağlar içeren Sedefix, kortizon ve katran içermiyor. Temizlenmiş cilde, günde iki kez hafifçe masaj yaparak uygulanan ürün her cilt tipi için uygun.

VIP Kozmetik ayrıca erkek ve kadın tipi saç dökülmelerine karşı saç köklerinin fonksiyon kazanmasını sağlayan Haircure isimli bitkisel bakım setiyle saçlarınızın eski gücüne kavuşmasına yardımcı oluyor. Şampuan ve serumdan oluşan set saça 30 gün uygulanan bitkisel bir kür içeriyor. İki gün ara ile saç diplerine uygulanan kür sayesinde yoğun saç dökülmesinin de önüne geçilmiş oluyor. Bu bitkisel ürünlerle ilgili daha detaylı bilgi www.vipcosmetic.com internet adresinden alınabilir. Kaynak

0 yorum:

Yorum Gönder