Beşiktaş gaziantep maçı canlı izle özeti görüntüleri video

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu ilk maçında Bank Asya Birinci Lig takımlarından Gaziantep Büyükşehir Belediye – Beşiktaş ile karşılaşıyor.Gaziantep Kamil Ocak Stadı'nda oynanacak olan maç saat 20.00′de başlayacak. Bjk Gazantep b.b maçını İlker Meral yönetecek.Beşiktaşta Ekrem Dağ, Mert Nobre, Matteo Ferrari, Rıdvan Şimşek ile Zapo sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyecek.

iyah-Beyazlı takımın çalıştırıcısı Bernd Schuster, yoğun maç trafiğini göz önünde bulundurarak takımın tecrübeli isimleri Guti, Aurelio, Ernst ve Rüştü'yü maç kadrosuna dahil etmedi. Gaziantep'e gidecek isimler arasında Fatih Tekke'nin yer almaması da dikkatlerden kaçmadı.

Süper Lig'de Sivasspor ile oynanan karşılaşma sonrası soyunma odasında Tekke ile tartışan Alman teknik adam, Fatih Tekke'ye faturayı Porto mücadelesinin ardından kesti. Önce Kasımpaşa kadrosuna giremeyen golcü oyuncu, bu kez Gaziantep Bld. ile oynanacak kupa maçı kadrosunda yer bulamadı. Nobre'nin de sakat olmasına karşın Schuster, Tekke'yi Belediye maçı için düşünmedi. Sakatlığı bulunmayan başarılı forvetin kesik yemesi kendisini de maddi olarak etkiledi. Maç başı 40 bin liraya oynayan Tekke böylece şimdiden 80 bin liradan oldu. Maç eksiği olmasına rağmen golcü oyuncunun kadroya girememesi 'Schuster cezayı sonradan kesti' şeklinde değerlendirildi.

Beşiktaş Ziraat Türkiye Kupası 2010-2011 sezonu B grubu ilk hafta maçında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a konuk oluyor. 11 Kasım 2010 Perşembe akşamı saat 20:00′de başlayacak karşılaşma TRT 1′den canlı olarak yayınlanacak.

Trt 1 canlı izle kesintisiz online seyret trt1

0 yorum:

Yorum Gönder