Bursaspor Manchester United maçı canlı izle özeti golleri video 2 kasım 2010

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda Bursaspor İngiltere'nin Manchester United takımı ile 2 Kasım 2010 Salı günü karşılaşıyor. Bursa Atatürk Stadı'nda oynanacak olan maçsaat 21.45′te başlayacak.Bursa M.Unitedmaçını Almanya Futbol Federasyonu'ndan Wolfgang Stark yönetecek. Stark'ın yardımcılıklarını Jan-Hendrik Salver ve Mike Pickel yapacak. İlave yardıcı hakemlik görevini Babak Rafati ve Tobias Welz'in yapacağı maçın dördüncü hakemi Felix Zwayer.Maçı star tv canlı olarak yayınlayacak

Ligde liderliğini sürdüren Bursaspor, Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk golünü ve ilk puanlarını almak için sahaya çıkacak. Ligdeki etkili performansı Şampiyonlar Ligi'ne yansıtamamktan yana şikayetçi olan Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, ManU maçının zor geçeceğini açıkladıGeride kalan kötü sonuçları tecrübe olarak gördüklerini belirten genç teknik adam, iyi mücadele ve iyi futbolla kulüp tarihine geçecek sonuçlar alabileceklerine inanıyor.

Bursaspor'un muhtemel onbiri: Ivankov; Tandogan, Erdogan, Stepanov, Vederson; Volkan Sen, Ergic, Svensson, Insua, Ipek; Yildrim.

Manchester United'ın muhtemel onbiri: Kuszczak; Brown, Ferdinand, Vidic, Evra; Nani, Fletcher, Anderson, Park; Hernandez, Macheda.

Rakip Manchester United ise Bursa deplasmanından alacağı 3 puanla gruptaki liderliğini pekiştirmek niyetinde. Maç öncesi 'Bursa 55-0 kazanır' sözlerine açıklık getiren Manchester United Menajeri Alex Ferguson, yaptığı şakanın yanlış anlaşılmaması gerektiğini belirtti.

Volkan Şen'in dikkat edilmesi gerektiğini belirten İskoç teknik adam, Fenerbahçe maçında iyi bir performans sergileyen rakiplerini hafife almadıklarını sözlerine ekledi.

Wayne Rooney, Michael Owen, Ryan Giggs ve uzun süreli sakatlıkları devam eden Antonio Valencia, Bursaspor maçında görev alamayacak.

0 yorum:

Yorum Gönder