Trabzonspor Galatasaray maç özeti golleri video

Süper Lig 11.hafta maçında Galatasaray ile Trabzonspor 07 11 2010 pazar günü derbi maçında karşılaşıyorlar. Trabzon Avni Aker stadında oynanacak olan maç saat 19.00 da başlayacak.Galatasarayda Hagi’nin gelmesi ile başlayan olumlu futbol ve puanlara devam etmek istiyor

2 Selçuk'un kulandığı köşe vuruşunda Egemen topa yükseldi ancak top Egemen'in 1 karış kadar üstünden geçti..


Konyasporlu oyuncuların vuruşu ile maç başladı. İki takımada başarılar.


M.Ö. İki takım oyuncularıda sahaya geldiler...


M.Ö. Trabzonspor, Konyaspor deplasmanında 13 gol atarken kalesinde 12 gol gördü. İki takım arasındaki en farklı galibiyeti 1991-92 sezonunda Trabzonspor, 4-0'lık sonuçla elde etti...


M.Ö. Süper Lig'de Konyaspor 6 puanla 17. , Trabzonspor ise 20 puanla 3. sırada bulunuyor.


M.Ö. Güneş'in, son iki maçta oyuna sonradan girmesine rağmen attığı gollerle dikkat çeken Jaja'yı da Konya karşısında ilk 11'de sahaya süreceği belirtiliyor.


M.Ö. Teknik Direktör Şenol Güneş'in, forvette yine son haftaların formda ismi Umut'a, cezalı Cale'nin yerine ise sol bekte Ferhat'a ve Colman'ın yokluğunda da orta sahada Ceyhun'a görev vermesi bekleniyor.


M.Ö. Trabzonspor'da hafta içerisinde izinsiz olarak kenti terk eden Teofilo, eşinin doğumu nedeniyle izinli olarak ülkesine giden Colman ve sarı kart cezalısı Cale gibi önemli eksikler bulunuyor.


M.Ö. Trabzonspor Konyaspor'u yenerek hem liderle arasındaki puan farkını bire indirmek hem de Galatasaray ve Bursaspor maçları için moral kazanmak istiyor.


M.Ö. Trabzonspor, Süper Lig'de 10. haftanın kapanış maçında Konyaspor ile karşı karşıya geliyor.

0 yorum:

Yorum Gönder