Kasımpaşa Galatasaray maçı golleri geniş özet izle 04 12 2010

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında ligde zor günler geçiren Galatasaray, son sıradaki Kasımpaşa'ya konuk olacak.Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanacak ve saat 19:00′da oynanacak karşılaşmayı hakem Özgür Yankaya yönetecek. Selçuk Kaya ve Muhittin Gürses'in Yankaya'nın yardımcılıklarını yapacağı karşılaşmada maçın 4. hakemlik görevini ise Çağatay Şahan yapacak..

GALATASARAY'IN EKSİKLERİ CAN SIKIYOR

Sarı kırmızılı takımın deplasmanda konuk olacağı Kasımpaşa maçı öncesinde sakat ve eksik futbolcuların yokluğu can sıkıyor. Soğuk algınlığı nedeniyle hafta boyunca antrenmanlara çıkamayan Servet'in halsizliğinin devam ettiği ve karşılaşmada forma giyemeyeceği, teknik direktör Hagi'nin bu oyuncunun yerine savunmada Neill'ın yanında Cana'ya şans vereceği öğrenildi. Hagi, Beşiktaş derbisinde de son dakikalarda Servet'i oyundan çıkarıp Cana'yı stopere çekmişti.

Servet'in hastalığının yanı sıra sakatlıkları süren ve ilk yarıyı kapatan Baros ile Mustafa Sarp da forma giyemeyecek.

Öte yandan sakatlığı tamamen geçen kaptan Arda'yı riske etmek istemeyen teknik direktör Hagi'nin yıldız oyuncusunu yedek kulübesinde oturtacağı ve oyunun gidişatına göre ikinci yarıda sahaya sürmeyi planladığı öğrenildi.

Spor Toto Süper Lig'de ilk yarının son haftasına gelinirken sarı kırmızılı takım Kasımpaşa karşısında gelip gelerek çıkışa geçmek istiyor.

'PAŞA' ÖZEL OLARAK HAZIRLANIYOR

14 haftası geride kalan Spor Toto Süper Lig'de topladığı 8 puanla son sırada bulunan Yılmaz Vural yönetimindeki Kasımpaşa, kendi sahasında konuk edeceği Galatasaray maçına özel olarak hazırlanıyor.

Sakat futbolcularının çokluğundan yakınan Kasımpaşa Spor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Süha Sidal karşılaşmapya futbolcuların özel olarak hazırlandığı ve güçlü rakiplerinin kötü günler geçirmelerinin kendilerini ilgilendirmediğini, sonuç olarak sahada Galatasaray takımı ile karşı karşıya geleceklerini söyledi.

Sidal, sakat ve eksik futbolcuların arasına son idmanda Nikolay Dimitrov ve Özgür Öçal'ın da katıldığı ve bu iki futbolcunun da Galatasaray karşısında forma giyemeyeceği bildirildi.

MUHTEMEL 11′LER

KASIMPAŞA

Tolga
Keller
Henrique
Barış
Sancak
Hüseyin
Ramos
Tjikuzu
Merthan
Yekta
Ersen

GALATASARAY

Ufuk
Sabri
Neill
Cana
Hakan Balta
Barış
Ayhan
Aydın
Kewell
Serdar Özkan (Musa Çağıran)
Pino

15. RANDEVU

Süper Lig tarihinde Galatasaray ile Kasımpaşa 15. kez karşı karşıya gelecek. İki ekip arasında geride kalan 14 lig maçından 9′unu Galatasaray kazanırken, 4 maç berabere sonuçlandı, Kasımpaşa sadece 1 kez galip gelebildi.

Galatasaray'ın lig maçlarındaki toplam 27 golüne, Kasımpaşa sadece 6 golle yanıt verebildi.

0 yorum:

Yorum Gönder