Kayserispor Eskişehirspor maçı özeti video 6 aralık 2010

Süper lig 15.hftanın kapanış maçında Kayserispor Eskişehirspor ile karşılaşıyor.Kayseri Kadir Has stadında oynanacak olan maç saat 20.00 de başlayacak. Karşılaşma LigTv den canlı olarak yayınlanacakBu sezon sakatlıklardan dolayı başı ağrıyan Kayserispor’da zorlu maç öncesi önemli hücum oyuncularının olmaması sıkıntı yaratıyor.

 Cangele ile Troisi’nin ardından takımın etkili silahı Zaleyata’nın da olmayacağı karşılaşmada Sarı-Kırmızılılar, Moritz ve Ömer’le gol arayacak. Geçtiğimiz hafta Bursaspor’a
2-0 yenildikleri karşılaşmada Santana’nın da sakatlanmasıyla sarsılan Kayserispor’da orta alanda Furkan, Selim ve Abdullah mücadele edecek.

Bu sezon performansıyla milli takıma kadar yüksekelen savunmanın başarılı ismi Serdar Kesimal de cezası nedeniyle bugün forma giyemeyecek.
Eskişehir cephesi
Geçtiğimiz haftayı Manisaspor yenilgisiyle kapatan Eskişehirspor, alt sıralardan kurtulmanın hesaplarını yapıyor. Yıldızlarından yoksun olan rakibi karşısında üç puanı hedefleyen Kırmızı-Siyahlılar’da da cezalı olan golcüler Ümit Karan ve Batuhan ile sakat Koray sahada yer almayacak. İleride Serdar ile gol arayacak olan Kırmızı Şimşekler’in bu akşam en önemli kozlarından biri Sezer Öztürk olacak. “Kayseri maçına mutlak galibiyet için çıkacağız” diyen asbaşkan Mesut Hoşcan, “Anadolu’nun yıldızı olan Eskişehirspor’un hak ettiği başarıları yakın bir zamanda yeniden yakalayacağına inanıyoruz” dedi.
KAYSERİSPOR Souleymanou Hamza Önder Aleksandr Hasan Ali Mehmet Selim Abdullah Furkan Moritz Ömer  
ESKİŞEHİRSPOR İvesa Sezgin Diego Nadareviç Volkan Erkan Bülent E. Alper DoğaSezer Serdar

0 yorum:

Yorum Gönder