Geçici dövme nasil yapilir malzemeleri

Malzemeler


oksijen suyu
hint kınası
kürdan
koltuk altı kremi
aydınger kağıdı
dövme deseni


STABİLO KALEM ( HER KIRTASİYE DE VAR BELKİ EVİNİZDE DE VARDIR )

Arkadaşlar saydıklarımı elde ettikten sonra ki hepsi basit şeyler zaten kolayca bulursunuz

Hint kınasını küçük bi kapak gibi bir şeye 1 ve ya 2 çay kaşığı kadar koyun sonra oksijenli suyu üstüne dökün fakat karışımın ayarını çok iyi yapmanız gerekiyor gerçekten kalıcı ve gerçekten siyah bir şey istiyorsanız bu yaptığınız karışımı bir kaç kere yapmanız ve elinizin içine ve ya herhangi bir yerinize bir kaç kere deneyerek kıvamı bulmanız gerekecektir.

Herhangi bi yerinize yaptığınız (az sulu ! karışımı evet az sulu olmalı KAHVE TELVESİ GİBİ OLACAK BU ÖNEMLİ ! ) deneme dövmenizi kuruyuncaya kadar evet sürdüğünüz dövme kuruyacak yani onu çıkarmak için ufalaman bile yeterli olacak o derece kuruması lazım

Evet deneme dövmeniz kurudu ve yıkadınız inş. ortaya gayet siyah manyak belli olan bir şey çıkmıştır böyle olduysa tamam.
Şimdi dövme desenemizin üzerine aydınger kağıdını koyarak üzerinden STABİLO KALEMLE geçiyosunuz (sadece etrafından geçin çizgilerin) hızlı bir şekilde tabi kurumayacak !
Sonra koltuk altı kremini dövme yapıcağınız yere sürün ve üzerinden kalemle geçtiğiniz aydınger kağıdını bu kremi sürdüğünüz yere bastırın desenin çıkması lazım desen çıktıktan sonra yaptığımız dövme karışımını desenlerin içine geçiyoruz dikkatli bir şekilde ve taşırmadan geçmeniz çok önemli

EVET MİLLET ŞİMDİ HEPSİNİ GEÇTİKTEN SONRA DÖVMENİZİN KURUMASINI BEKLEYİN Ve BİTTİ geçmiş olsun

Herkese kolay gelsin ! Kaynak

0 yorum:

Yorum Gönder