Kıl dönmesi için tavsiyeler

Dermoid kist’, bilinen adıyla kıl dönmesi derinin dermis tabakasında oluşan kılın çeşitli nedenlerle cilt üzerine çıkamayarak cilt altında uzaması sonucu oluşan cilt problemlerinden biridir. Vücudun her bölgesinde problem olarak karşımıza çıkabilir.

Cilt üzerinde uygulanan hatalı depilasyon işlemi, tıraş ve benzeri işlemlerde kılın kökü ile değil kırılarak alınması, hatalı kıyafet seçimi ile gözeneklerin tamamen kapanması veya cilt yapısı (çok kuru ciltler) kıl dönmesi probleminin nedenlerinden bazıları.

Ciltte oluşan batık (kıl dönmesi) problemlerine karşı tavsiye edilen çözüm önerilerinden bazıları şunlar:

Kese uygulaması: Vücudunuza duş sırasında hafif hareketlerle yapacağınız kese cildin ölü tabakasını temizleyerek batık olan kılın dışarıya çıkmasını destekler. Ancak keseyi çok bastırmadan hafif hareketlerle yapmak önemlidir, aksi takdirde cildin üst yüzeyi zedelenebilir.

Peeling uygulaması: Duş sırasında cilt yüzeyine masaj yapılarak uygulanır, içindeki küçük granüllerle ölü tabakayı ciltten arındırır ve batıkların dışarıya çıkmasını destekler. Aynı zamanda kan dolaşımını hızlandırarak toksin atımını da desteklemiş olursunuz.Peeling ve kese sonrası olumlu sonuçlar kılın deri altına batıklık derecesine göre farklılık gösterir. Kılın ucunun yüzeye çıkması zaman alabilir. Bu işlemlerin hafta da bir yapılması uygundur.

Özel batık ürünleri: Uzmanlar tarafından tavsiye edilen özel batık ürünleri de oldukça etkilidir. Stopingrow Batık Sprey, uzmanlar tarafından özellikle tavsiye edilenlerden. Stopingrow, içindeki etken maddeler ile kılın dışarıya çıkmasını destekler, derinin altına kadar nüfus eder ve etkisini çok kısa sürede gösterir. Sabah ve akşam bölgeye düzenli uygulamada etkisini çok kısa sürede görebilirsiniz. Cilt yüzeyine sadece püskürtmek yeterli tekrar durulama ya da yıkama gerektirmediği içinde ürün oldukça pratik kullanım sağlıyor. Vücudun her bölgesinde genital bölge hariç rahatlılıkla kullanılabiliyor.

Gönülçelen Dizisi Bir Elmanın Yarısı Ve Gönül Salıncağı Şarkısını Dinle

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgGt-t1UD9YMKE3pysPAwSS-UwPbvhKp4StMFJVar1-K_kYOmRKTq8NvhIoUlF4Q736Zwh5kHT5qQNPaKXK0Kx1fnBda_QsZjksj6tP0dcfstSIiVerXHGh_ebbAr6gK1aoTwVLgdsW2DBd/s1600/gonulcelen.jpg
Gönül Salıncağı şarkı sözleri

Yanağım yanağında, dudağım dudağında
Salla beni sevgilim gönül salıncağında
Başım dönsün,herşey dönsün salla beni
Dünyam dönsün gönül salıncağında
Aşkında varsa payım söyle neler yapayım
Sallasana doyayım gönül salıncağında
Başım dönsün,herşey dönsün salla beni
Dünyam dönsün gönül salıncağında
Gözlerimi kapayım derdimi unutayım
Salla beni uçayım gönül salıncağında
Başım dönsün,herşey dönsün salla beni
Dünyam dönsün gönül salıncağında
Aaaaaaaaaaa Gönül salıncağında

Gönülçelen Dizisi bir elmanın iki yarısı şarkı sözü

bir elmanın yarısı biri sensin biri ben

iki ceylan yavrusu biri sensin biri ben

gel bir dünya kuralım başka kimse olmasın

biri kız biri oğlan iki çocuk oynasın

açan her güzel gülün biri sensin biri ben

kafesteki bülbülün biri sensin biri ben

gel bir dünya kuralım başka kimse olmasın

biri kız biri oğlan iki çocuk oynasın

Gönülçelen Dizisi Bir Elmanın Yarısı Ve Gönül Salıncağı Şarkısını Dinle

hac.diyanet.gov.tr Diyanet hac kurası neden açılmıyor.. http:\hac.diyanet.gov.tr

hac.diyanet.gov.tr adresi aşırı yoğunluk sebebi ile açılmamaktadır. Daha sonra tekrar deneyin

Hadisenin Okudugu İstiklal Marşının Videosu

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiuaCjOnhqBDeO_KxdeiRVzizI8vN2ahkq7_oARLpRPY_Tv6Fhw4pvsg_iXbs6xAPahxob_2QM0J7zJx8mj2TXDugg5xCegWPOpUZLeyKQuurwGJm-MhbnIk1X386UasZkEnys8ejr0oAKL/s1600/hadise1.jpg
Hadise: ‘Evet kepazeyim’
Hadise çok tartışılan İstiklal Marşı yorumuna nedeniyle kendisine yöneltilen eleştirilere yanıt verdi
Hadise, Amerika’nın New Jersey eyaletinde geçen cumartesi oynanan Türkiye-Çek Cumhuriyeti hazırlık maçı öncesinde İstiklal Marşı okumuştu.

Müzisyenler, Hadise’nin marşı okurken detone olduğu söylemişti. Sezen Cumhur Önal ise “Dünyanın hiçbir ülkesinde böyle kepazelik olmaz” demişti.
Hadise “Karşılık beklemeden ülkeme hizmet ettim. Bunun adı kepazelik ise ‘Evet kepazeyim” dedi.

Hadise’ye müzisyen Sinan Akçıl da şu sözlerle sahip çıktı: Hadise’yi eleştirenler hiçbir şey üretmeyip sürekli konuşan kişiler. ‘Hadise çocuk gibi okumuş’ diyorlar.

Hadisenin Okudugu İstiklal Marşının Videosu

ikinci el prefabrik ev fiyatları ilanları

Prefabrik konut, prefabrik ev, prefabrik villa veya prefabrik yapı olarak ismini andığımız prefabrik çelik konstrüksiyon evlere ilgi gün geçtikçe artmaktadır. .

Prafabrik evler Türkiye’de henüz tam olarak yaygınlaşmadığı için bu tür ilanları fazla görememekteyiz. Özellikle ikinci el prefabrik evler hemen hemen hiç yok denecek kadar az.ikinci el fiyatlar burada ki ilana göre büyüklüğüne ve özelliklerine göre 3500 ile 25000 YTL arasında değişmektedir. Burada da sıfır prefabrik yapı özellikleri ve fiyatları mevcut. Burada da çeşitli prefabrik evler ve özelliklerini anlatıyor.

İkinci el piyasası oluşmaya başladığında sitemizde bu konuyu tekrar inceleyeceğiz.

Elinizde ikici el prefabrik ev var ise yorumlardan iletişim bilgilerinizle birlikte ilan bırakabilirsiniz.

Otomobil için çocuk koltuğu fiyatı fiatı ne kadar

Karayolları Trafik Yönetmeliği'ne göre çocukların, otomobillerde çocuk koltuğunda yolculuk etmeleri 1 Hazirandan itibaren zorunlu hale gelecek. Bu uygulama, oto koltuğu pazarının 2010 yılında 3 kat büyümesini sağlayacak.

Sanalda e ticaret yapan web sitelerinde çocuk koltuklarının fiatları 150 ila 300 tl arasında değimektedir.

Msn şifremi değiştirmek istiyorum sifresini

Msn şifresi değiştirmek için ilk olarak buradaki Linke tıklamanız gerekiyor. Karşımıza çıkan oturum açma ile ilgili bilgileri girdikden sonra sizden şifre değişitirme bölümü çıkacaktır. Buraya eski şifreniz iki defa yeni şifrenizi girmenizi isteyecektir. İşlemleri tamamladıkdan sonra yeni şifreniz hayırlı olsun.

Ayrıca hotmail.com adresine girerek oturum açıp buradan sağ kısımda yazılı bulunan seçenekler kısmını tıklamanız halinde kişisel bilgilerinizi düzenleyin kısmından da şifrenizi veya diğer bilgilerinizi güncelleyebilirsiniz.

Buradan değiştirin

www.sonsuzmacera.com.tr www.sonsuzmacera.com

Türk MMORPG dünyasında yeni bir çağ açılıyor! Ücretsiz olarak oynanabilen tamamı Türkçe Sonsuz Macera, yürek hoplatan PvP savaşları ve kapsamlı çifte-sınıf sistemi ile gümbür gümbür geliyor! Gizemli yaratıklar, güçlü büyüler ve efsanevi savaşçılarla dolu bir dünyanın kapılarını aralayın ve unutulmuş bir krallığın sırlarını çözün!

Sonsuz Macera'da Bulacaklarınızi:

  1. Free2play: Aylık sabit ücret olmadan indirmesi ve oynaması tamamen ücretsiz.
  2. Tüm içeriğinin Türkçe olması. Dekorasyonlardan, zırhlara, silahlardan diğer tüm eşyalara kadar herşey Türk kültürüne uyarlanmış.
  3. Kapsamlı sınıf sistemi ile 6 mevcut sınıf arasından ana ve yan sınıf seçme imkanı. Bu çifte-sınıf sistemi ile oyun içindeki istedikleri iki sınıfı birleştirerek kendinize özgü bir sınıf yaratın.
  4. Derin zanaat sistemi ile ham madde toplayıp eşya yaratın, eşyalarınızın seviyesini yükseltin ve rune’ler ekleyerek güçlendirin.
  5. Düellolar, arena savaşları, klan savaşları ve sunucular arası savaşlar ile kapsamlı bir PVP siteminin heyecanını yaşayın. Oyun içindeki kararlarınız ile gerek karanlığın gerekse aydınlığın güçleriyle müteffik olun.
  6. 600’den fazla görev, günlük tekrarlanabilir görevler ve sürekli eklenen yeni görevler ile her zaman yeni bir macera yaşayın.
  7. Kendi evinize sahip olun, zevkinize gore döşeyin ve arkadaşlarınızı ağırlayın!
  8. Arkadaşlarınızla kendi klanınızı kurun ve Varanas baş şehrinde muhteşem bir Klan Evine sahip olun.
  9. Onlarca değişik binek hayvanı üzerinde savaşa koşun! Düşmanlarınıza toz yutturun!

Cepden facebook ücretsiz türkcell, avea nasıl girilir.

Facebook’un yeni mobil sitesi o.facebook.com, standart sitenin en hızlı bağlantıyı sağlayacak hafiflikte tasarlanmış bir versiyonu. Fotoğraf ve grafiklerin link olarak yer aldığı sitede, herhangi bir fotoğrafın linkine tıklayan kullanıcılar, standart siteye yönlendirildiklerine dair bir bilgilendirme görecekler.

Ftoğraf ve benzeri içerikleri standart mobil siteden bağlantı ücreti ödeyerek görüntülemek isteyenler için ise Turkcell birbirinden uygun cepten internet paketleri ve günlük kullanım kampanyaları sunuyor. Günlük kampanyalar dahilinde tüm Turkcell’liler günde 3 TL, gençTarife’liler ise sadece 50 Kuruş’luk internet kullanımı yaptıklarında herhangi bir başvuru gerekmeksizin gün sonuna kadar 15 MB ücretsiz kullanım hakkı kazanıyorlar. Abonelerin kullanım yaptıkları her gün otomatik olarak faydalanabilecekleri bu kampanyada hediye edilen 15 MB, günde üç binden fazla Facebook sayfası gezmeye yeterli oluyor.

AVEA DA SIFIRLADI

Yine Avea aboneleri de daha hızlı erişim için geliştirilen 0.facebook.com’a tamamen ücretsiz olarak erişebiliyor.

0.facebook.com sitesine WAP bağlantı noktasından ücretsiz erişebilecek olan Avea aboneleri, böylelikle Facebook üzerinden arkadaşlarına ve ailelerine, herhangi bir mobil internet tarayıcı üzerinden internet ücreti ödemelerine gerek kalmadan bağlanabilecekler.
Facebook mobil sitesi m.facebook.com’un daha hızlı, yeni ve hafif bir versiyonu olan 0.facebook.com sitesi, daha hızlı erişim için geliştirildi. Herhangi bir görsel ya da fotoğrafa yer verilmeyen 0.facebook.com sayfaları, Avea ağındaki performans için tasarlandı. Facebook’taki fotoğraflara, 0.facebook.com’dan da kolayca erişilebiliyor. Herhangi bir fotoğrafın görüntülenmesi için, abonelerin fotoğrafa giden linke tıklamaları yeterli oluyor. Aboneler, fotoğraf görüntülemek için, 0.facebook.com sitesinden ayrıldıklarında bilgilendiriliyor ve 0.facebook.com sitesinden çıkıp fotoğraf görüntülediklerinde standart internet tarifeleri üzerinden ücretlendiriliyorlar.

 
Avea Pazarlama VAS – Ürün / Servis Geliştirme Departmanı Müdürü Yiğit Çamcı –; “Facebook, yeni servisi 0.facebook.com ile mobil internet pazarına katkıda bulundu.Facebook üzerindeki en büyük kullanıcı gruplarından biri Türkiye’de bulunuyor. Bu projede, Facebook ile birlikte çalışarak, mobil internet pazarındaki konumumuzu güçlendirme fırsatına da sahip olduk. 0.facebook.com’u hizmete açarak, mobil internet kullanımını artırmayı amaçlıyoruz. Bu işbirliği, abonelerimizi mobil internet kullanımına teşvik etmede önemli bir dönüm noktası olacak”.

Facebook Mobil İş Yöneticisi Henri Moissinac; “Facebook’a tüm dünyada basit ve hızlı mobil erişim sağlamak amacıyla, her zaman yenilikçi şirketler ile çalışmayı tercih ediyoruz. Avea ile yaptığımız bu işbirliği sayesinde, insanlar bundan böyle Facebook’a 0.facebook.com üzerinden ücretsiz erişebilecekler.”
Kaynak : haberturk

tarih@haberturk.com tarihin arka odası

Ünlü tarihçi ve gazeteci Murat Bardakçı’nın hazırlayıp sunduğu “Tarihin Arka Odası” Habertürk ekranlarında. Murat Bardakçı, Tarihin Arka Odası programında, tarihin üzerinde hiç durulmamış ve az bilinen birbirinden ilginç konuları değişik bir formatta gündeme getirerek tartışıyor.Programda konunun uzmanı olan ama bugüne kadar TV’lere pek çıkmamış konuklar yer alıyor. Tarihin Arka Odası programı her Cumartesi akşamı saat 23:15'te Habertürk’te… tarihin arka odası adlı programa soru sormak için tarih@haberturk.com adresine mail ile katılabilirsiniz.

Kemal kılıçdaroğlu iletişim adresi mail web sitesi Facebook

Bu aralar 4 kuvvet olan medya desdeği ile şiddetli bir rüzgar halinde esen içeriği bence boş olan yeni chp genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun iletişim adresi buradaki linkde mevcuttur. Buradaki linde ise kendisine ait web sitesine ulaşabilirsiniz. Facebook adresi de buradadır. Türkiye için hayırlı olması dileği ile Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na başarılar dilerim.


13:10
20:45

www.ysk.gov.tr Secim kurulu Secmen Listeleri

.
Yüksek secim kurulu secmen listerini öğrenmek istiyosanız yukarıdaki resme tıklamanız yeterli olcaktır….

Msn kaydol yeni hotmail livemail almak

İlk defa veya yeni bir msn adresi almak için öncelikle buradan bağlantıya tıklayınız. Daha sonra ilgili bölümleri doldurunuz.

Live mail adresi alırken türkçe karakter kullanmayınız. Diğer yerlerde türkçe karakter kullanabilirsiniz. Türkçe karakterler çöşğüİ harfleridir. Bu harfleri livemail isminde kullanırsanız uygun olmadığı konusunda ileti gelecektir.

Zaten form türkçe gerekli yerleri doldurun yeni msn adresiniz hayırlı olsun. Ayrıca değişik şekillerde msn adresi almak için buradaki yazıyı olumanızı tavsiye ederim.

Msn kaydol


2010 Uzman Jandarma Okulu Giriş Sınavı Sonuçları JANU

2010 JANU – Uzman Jandarma Okulu Giriş Sınavı Sonuçları  ÖSYM tarafından açıklandı. Aşağıdaki linki kullanarak sonuçlara ulaşabilirsiniz.

2010 JANU-Uzman Jandarma Okulu sınav sonuçları

Sozsende@haberturk.com mail gönder

Balçiçek Pamir’le Söz Sende: Habertürk'te izleyicisini Türkiye'nin önde gelen isimleriyle buluşturmaya devam ediyor. Habertürk'de yayınlanan Balçiçek Pamir'le Söz Sende Programına Sormak istediğiniz soruları sozsende@haberturk.com a e-mail  gönderebilirsiniz.

2010 okulların kapanış tarihi

HTML clipboard
 Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik imzasıyla yayımlanan genelgeye göre, bu eğitim-öğretim yılı, 12 Haziran 2009 Cuma günü sona erecek. `Türkiye`nin coğrafi konumu ve bölgeler arası iklim farklılıkları ile turizm sezonunun değişkenlik göstermesi nedeniyle öğrencilerin ve velilerin olumsuz etkilenmemesi için` 24 Eylül 2009 Perşembe günü başlaması kararlaştırılan 2009-2010 eğitim öğretim yılı, 18 Haziran 2010 Cuma günü sona erecek. 2009-2010 eğitim-öğretim yılının ilk dönemi, 22 Ocak 2010 Cuma günü sona erecek. Yarıyıl tatili, 25 Ocak-5 Şubat arasında yapılacak. İkinci dönem, 8 Şubat Pazartesi günü başlayacak ve 18 Haziran 2010`da yaz tatiline girilecek. Çalışma takvimi, bu tarihler dikkate alınarak, `Milli Eğitim Bakanlığı Örgün ve Yaygın Eğitim Kurumlarının Çalışma Takvimi` örneği esaslarına göre, valiliklerce düzenlenecek.
 
 
 2010-2011 eğitim-öğretim yılının da 13 Eylül Pazartesi günü başlaması kararlaştırıldı.

karsitgorus@haberturk.com karsit gorus@haberturk.com Balçiçek pamir

Aydınlık ve karanlık kadar ters görüşleri, biraraya gelmeyeni, asla olmaz diyeni, ortak noktada buluşmayanı karşı karşıya getiren. Ama tek farkla izleyebileceğiniz Balçiçek Pamir'le Karşıt Görüş çarşamba saat 22:05’de Habertürk’te. Prgrama karsitgorus@haberturk.com
adresine mail ile katılabilirsiniz.

Evde hamilelik testi nasıl yapılır gebelik

Hamilelik şüphesinde her anne adayı gebelik testi yaptırmayı aklından geçirir peki gebelik testi ne zaman ve nasıl yapılmalıdır.Hamilelik sonrası 4 günü geçmiş döllenmiş yumurta HCG adı verilen bir hormon salgılar.Bu HCG hormonuna insan koryon gonadotropini adı da verilir.
Hamilelik sonrası salgılanmaya başlanan HCG hormonu anne adayının vücuduna yayılır.Önce kanda bulunan HCG daha sonra idrara da geçer.Bu nedenle gebelik testleri kanda yapılabildiği gibi idrardan da yapılabilmektedir.İdrar örneğinin alınması kan alınmasından daha kolay ve pratik olduğundan evde yapılan gebelik testleri idrardan yapılmaktadır.Burda önemli olan sabah ilk idrardan yapılan gebelik testinin güvenilirliğinin daha yüksek olduğunun bilinmesidir.
İdrar verilerek yapılan gebelik testlerinin temel prensibi HCG hormunu ile HCG antikoru arasında oluşan reaksiyonun tesbit edilmesi esasına dayanmaktadır. Gebelik testi esnasında ilk reaksiyonun gerçekleşip gerçekleşmediğini belirlemek için ikinci bir reaksiyona ihtiyaç vardır. Bu da bir renk değişimi varlığının incelenmesiyle ortaya konur.Evde yapılan ve eczanelerde kolaylıkla bulunabilen idrar gebelik testleri bu şekilde sonuç vermektedir.Evde gebelik testi yapan anne adayları sabah ilk idrarlarını temiz bir kaba yapmalı ve gebelik testi ile idrarlarını temas ettirdikten sonra ,renk değişimini gösteren bir çizginin varlığını tesbit ederek gebe olup olmadıklarını anlamaktadırlar.
Burada unutulmaması gereken bir nokta da ,özellikle gebeliğin ilk günlerinde bazı gebelik testleri negatif sonuç verebilir.Bu gibi durumlarda gebelik belirtileri ve adet görmeme olayı da devam ediyorsa bir Kadın Doğum uzmanına başvurulmalıdır.Kadın Doğum uzmanı gerekirse kan testi ve ultrason gibi yöntemlerle gebelik yönünden incelemeler yapabilir.Aynı şekilde gebelik testi pozifse de ileri tetkik ve inceleme için de bir Kadın Doğum uzmanına başvurulmalıdır.
Gebelik Testi Ne Zaman Yapılmalıdır?
Evde yapılan gebelik testleri adetin gecikmesinden 1 hafta sonrasında yapılırsa anlamlı sonuçlar verebilir.Özellikle adetin gecikmesinden 10 gün sonrasında evde yapılan gebelik testleri,usulüne uygun yapıldığı takdirde % 90 ve üstü doğru sonuç vermektedir.
Gebelik testi, hastanede,bir klinikte veya doktor nezaretinde de yapılabilir.Bunun için de ideal olan ortalama 1 haftalık bir adet gecikmesi varlığıdır.Doktor tarafından genellikle kanda yapılan gebelik testleri istenir.Bu teste ise Beta HCG testi denir. Hızlı ve kesin sonuç verdiğinden , Beta HCG testi oldukça güvenilirdir.Hamile olmayan bir kadında kandaki Beta HCG seviyesi 0-10 mIU/ml’dir.Beta HCG değerinin 10 mIU/ml’dir dan yüksek olması gebeliği düşündürmektedir.
Dış Gebelik ve Gebelik Testleri
Dış gebelik,döllenmiş yumurtanın fallop tüpünde ya da rahim dışında bir yerde gelişmeye başladığı gebelik durumudur.Dış gebelikte , idrarla yapılan gebelik testleri negatif olabilmesine rağmen kadında tüm gebelik belirtileri görülebilir.Dış gebelikte kanla yapılan gebelik testleri daha hassastır ve gebeliği teşhis edebilir. Dış gebelik potansiyel olarak yaşamı tehdit eden bir durum olduğu için kanda yapılan Beta HCG testleri annenin sağlığı için çok önemlidir.

Yazıları resim dosyasına çevirmek

Hidetxt sitesi hazır bir metni görsel dosyaya dönüştüren kullanışlı bir site. Web tasarım veya başka bir projenizde yazılı bir metni Görsel dosya formatında kullanmışsınızdır. Genelde bu işlemleri Office programlarında yaparız, ancak Hidetxt sitesi bu işi çok daha baside indirgemiş. Sizin seçeceğiniz bir arka plan renk ve yazı şekli ile bir butona basarak kolayyca hazırlayabiliyorsunuz. Ayrıca site bu dosyayı kullanmanız için upload edilmiş bağlantı adresinide size sağlıyor. Deneme için Hidetxt sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Gmail adresi ile msn hesabı açmak

gmail adresi ile msn hesabı açmak

Gmail Hesabınızla msn de hesap açmak için önce buradan Evet, e-posta adresim kullanılsın linkine tıklayıp devam yazısına tıklayınız. Daha sonra isim@gmail.com şeklinde hesabınızı ve parolanızı oluşturunuz. Gizli sorunuzu oluşturup devam et e tıklayınız. Zaten herşey türkçe. Daha fazla açıklamaya gerek yok bence en son msn de oturum açtıktan sonra e-posta doğrulaması isteyecektir. E-posta hesabınızı da doğruladıktan sonra yeni msn adresiniz hayırlı olsun.
Kayıt olmak için tıklayınız

Turkcell TL Transferi Nasıl Yapılır?

Türkcell için para Kredi Transferi Yapmak istediğiniz Telefon Numarasını yazın Bir Boşluk Bırakın göndermek istediğiniz KREDİ miktarinı yazıp 2277 ye yolluyorsunuz.2064 servisinden size gelen EVET mi Hayır Mı mesajına Evet yazarak Kredi transferi Yapmış oluyorsunuz

2010 yeni yaş çay alım fiyatı ne kadar fiatı

Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker, 2010 yılı yaş çay alım fiyatını, 88,5 kuruş taban fiyat, destekleme primini de 11,5 kuruş olmak üzere 1 lira olarak açıkladı.

Bakan Eker, Çaykur Genel Müdürlüğünde düzenlenen toplantıda, ÇAYKUR'un bu yıl uygulayacağı yaş çay alım fiyatının 2009 yılına göre yüzde 12,3 artışla, 88,5 kuruş taban fiyat, 11,5 kuruş da destekleme primi olmak üzere 1 lira olacağını belirtti.

Bu rakamın 65 cente karşılık geldiğini ifade eden Eker, ''Hükümete geldiğimizde yaş çay fiyatı 22 cent 32 kuruştu. Bunu bugün itibariyle yaklaşık 3 kat artırmış olduk'' dedi.

Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker, ÇAYKUR'un 2010 yılında 600 bin ton yaş çay almayı, 110 bin ton kuru çay üretmeyi, bunun 108 bin tonunu iç piyasaya sunmayı, 2 bin tonunu ise ihraç etmeyi planladığını bildirdi.

Eker, ÇAYKUR Genel Müdürlüğünde düzenlenen toplantıda, Türkiye'nin çay üretiminde önemli bir aktör olduğunu, dünyadaki toplam çay üretim alanının yüzde 3,3'ünün Türkiye'de bulunduğunu belirtti.

Türkiye'de 200 binin biraz üzerinde üreticinin 760 bin dekar alanda yılda 1 milyon ile 1.2 milyon ton arasında yaş çay ürettiğini ifade eden Eker, ''Dünyada kuru çay üretimi bakımından beşinci, tüketimde ise dördüncü sıradayız. Bu önemli ürünün yüzde 62'si Rize'de, yüzde 24'ü Trabzon'da, yüzde 11'i Artvin'de, yüzde 3'ü de Giresun ve Ordu'da üretiliyor'' dedi.

Bölge ve Rize'nin ekonomik hayatında önemli yer tutan çay üretiminin sürdürülmesi, kalitesinin artırılması, standardının yükseltilmesi için sürdürülebilir bir fiyat anlayışıyla üreticilerin hayatını devam ettirmesinin hükümetleri için önemli olduğunu vurgulayan Eker, şöyle devam etti:

''Bu anlayışla 2003 yılından beri hükümetimizce çay üreticilerine prim ödemesi getirdik. 2003-2009 yılları arasında çay üreticisine 619 milyon lira destekleme primi ödedik. Bu bizim başlattığımız bir uygulama idi. Sadece 2009 yılında ise 179 bin üreticiye 126 milyon lira destekleme primi ödedik. Çay bahçelerinin ıslahı konusunda yapılan budama tazminatı kapsamında ise hükümetimiz döneminde üreticiye 265 milyon lira ödedik. Yine sadece 2009 yılında da 56.5 milyon lira budama tazminatı ödendi.''

ÇAYKUR'un Türkiye'de üretilen kuru çayın yaklaşık yüzde 55'ini ürettiğini bildiren Eker, çay fabrikalarının, bölgede üretilen çayı işlemenin yanında on binlerce insanı istihdam ederek bölgenin sosyo ekonomik hayatına ciddi katkı sağladığını kaydetti.

''DESTEKLERİMİZ SÜRECEK''

Bakan Eker, ÇAYKUR'un 2009 yılında yaklaşık 594 bin ton yaş çay alarak, 112 bin ton civarında kuru çay elde ettiğine dikkati çekerek, şunları söyledi:

''ÇAYKUR 2009 yılında ilk defa organik çay üretti. Organik Hemşin ve Organik Rize çayları adları altında piyasaya sundu. ÇAYKUR'un 2009 sonu itibariyle 87 bin ton siyah kuru çay stoku bulunuyor. 2010 yılında ise 600 bin ton yaş çay almayı, 110 bin ton kuru çay üretmeyi hedefliyor. Bunun 108 bin tonunu iç piyasaya sunmayı, 2 bin tonunu ihraç etmeyi planlıyoruz. Kaliteden ödün vermemek suretiyle çayın bölgede üretiminin sürdürülmesi son derece önemli. Bu anlayışla her zaman çay üreticinin yanında olduk. Üreticimizin mağdur olmaması için desteklerimizi bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da sürdüreceğiz.''

Eker, çay üreticisinin sağlanan desteklerle birlikte tarım sektörü içinde ayrı ve önemli bir yere sahip olduğunu dile getirerek, ''Gerek üreticinin maliyetleri, ÇAYKUR'un durumu ve diğer ekonomik şartlar dikkate alındığında bu yıl ÇAYKUR'un uygulayacağı fiyat, 2009 yılına göre yüzde 12,3 artışla, 88,5 kuruş taban fiyat, 11,5 kuruş da destekleme primi olmak üzere 1 lira olacak. Bunun dolar olarak karşılığı 65 centtir. Hükümete geldiğimizde yaş çay fiyatı 22 cent, yani 32 kuruştu. 32 kuruştan 1 liraya çıktı. Bu da 3 kat bir artışa karşılık geliyor'' diye konuştu.

Bakan Eker, ÇAYKUR Genel Müdürlüğünden çıkarken gazetecilerin kaçak çayla ilgili sorusu üzerine, çay üreticisine zarar verecek herhangi bir uygulamayı doğru bulmadıklarını ifade ederek, konuyu ilgili bakan arkadaşlarına götüreceğini, engellenmesi için yapılması gerekenlere bakacaklarını söyledi.

Kaynak
AA

E-Okul Karne Sonuçları Öğrenmek istiyorum

Bu sisteme giriş yaparak çocuğunuz ders ve karne notlarını ayrıntısıyla görebiliyorsunuz.Karne ve yazılı sonuçlarının E-Okul‘dan öğrenilmesiyle böylece karne heyecanı da ortadan kalkmış oldu. E-Okul karne sonuçları için daha tüm yazılıların bitmemesi ve sözlülerin verilmemesi nedeniyle erken olsa da biz yine de size sayfanın linkini verelim.Linke tıklayarak sayfaya gittiğinizde önce resimde gördüğünüz rakamları doğruladıktan sonra, öğrencinin TC kimlik numarası ve okul numarası bilgisini girmeniz istenecektir. Tamam dedikten sonra karne bilgilerini alabilirsiniz.E-Okul Karne sonuçlarını öğrenmek için tıklayınız

E-Okul Karne sonuçlarını öğrenmek için tıklayınız

Okullara Özel Güvenlikçi Alımı 2010

Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Valilere gönderdiği yazıyla bakanlığa bağlı okul ve kurumlarda yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçilmesi için güvenlik görevlisi istihdam edilmesinin planlandığını duyurmuş, Bakanlığın yazısı üzerine illerde çalışma yapan valilik, tüm kurumlar için biri gece diğeri gündüz olmak üzere iki güvenlikçi talebinde bulunmuş. Vali başkanlığında toplanan İl Güvenlik ve Koordinasyon Kurulu'ndan çıkan izin sonrası ihtiyaç duyulan güvenlikçi sayıları bakanlığa iletmiş. Sayısı yaklaşık 40 bin olacak özel güvenlikçilerin hangi şartlarda istihdam edileceği önümüzdeki günlerde belli olacak.
Haberin tamamı için tıklayınız

oldugugibi@haberturk.com oldugu gibi@haberturk.com

Türkiye'nin yoğun gündemi , gündemi sarsan gelişmeler,iddialar ,habertürk ekranlarında farklı görüşteki deneyimli isimlerle "olduğu gibi" masaya yatırılıyor. Ece Üner'in hazırlayıp sunduğu "Olduğu Gibi" programı her pazar saat 20:00'da Habertürk'ten izleyebilir ve oldugugibi@haberturk.com adresine mail ile görüşlerinizi bildirebilirsiniz.

www.inanacaksin.com petrol ofisi po

Kampanya döneminde tüketiciler, Petrol Ofisi’ne ait www.inanacaksin.com internet sitesine ücretsiz girip yakıt kullanım tasarrufu ile alakalı bilgilendirici videoları izledikten sonra, yakıt tasarrufu ile ilgili 6 adet çoktan seçmeli cevabı videolarda net bir şekilde belirtilen soruları doğru olarak cevapladıkları ve daha sonra ekrana gelecek kayıt formundaki ad, soyad, adres, telefon ve e-mail bilgilerini eksiksiz doldurdukları zaman 1 (bir) çekiliş hakkı kazanıp çekilişe katılacaklardır. Her tüketici kampanyaya bir kez katılabilir.
Kampanya sonunda çekilişle 1 kişiye 2010 model Opel Insignia (Sports Tourer 1.6 Cosmo 180 Hp) otomobil hediye kazanabilirler.

2010 okullar ne zaman kapanacak

8 Şubat 2010 Pazartesi günü başlayan ikinci dönem eğitim öğretim yılı
18 Haziran 2010 Cuma gönü sona erecektir. 2010/2011 eğitim ve öğretim
yılı ise 13 Eylül 2010 Pazartesi günü başlayacaktır. Tüm öğrenci
kardeşlerimize başarılar dilerim.

Windows Live Messenger İndir son sürüm 2010

Windows Live Messenger’in Türkçe son sürümünü indirmek için Buraya tıklayarak indirme işlemini yapabilirsiniz. 

FenerBahçe Trabzonspor SuperLig Maçını şifresiz Online izle Radyo Yayını Dinle Özetini OKu

Tarih : 16.05.2010 Pazar
Maç : Fenerbahçe trabzonspor
Saat : 20:00
Canlı Yayın : Ligtv

BursaSpor Beşiktaş maçını Canlı Şifresiz Online izle Radyodan dinle

Tarih :16.05.2010 Pazar
Maç : Bursaspor Beşiktaş
Saat : 20:00
Canlı Yayın : Ligtv

 Bursaspor, tarihinin en iyi sezonunu geçiriyor. Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor gibi büyük takımları geçerek Şampiyonlar Ligi’nde oynama hakkı elde eden yeşil-beyazlı ekip, ligi zirvede bitirmesi halinde, lig tarihinde 4 büyükler dışında şampiyonluğa ulaşacak ilk takım olacak.

GençlerBirliği Galatasaray SuperLig Maçını Online izle Radyo Yayını Dinle Özetini OKu

Tarih : 16.05.2010 Pazar
Maç : Gençlerbirliği Galatasaray
Saat : 20:00
Canlı Yayın : Ligtv

Bursaspor Beşiktaş canlı izle 16 mayıs 2010

16 mayıs 2010 pazar günü Turkcell Süper Liginin son haftası 34.hafta maçında Bursaspor ile Beşiktaş karşılaşıyorlar. Maç Bursa Atatürk stadında oynanacak  saat 20.00 de başlayacak maçı lig tv den izleyebilirsiniz.

Star tv kurtlar vadisi pusu son bölüm izle


Kurtlar vadisi pusu dizinin star tv de yayınlanması ile birlikte iyi bir hite kavuşan kanal Doğan grubuna ait bu kanaldır. web sitesi www.startv.com.tr dir. Kanalı internet üzerinden seyretmek için http://www.startv.com.tr/CanliYayin.aspx bağlantısını kullanabilirsiniz. Perşembe geceleri yukarıdaki bağlantıyı kullanarak diziyi seyredebilirsiniz..

Baykala komplo kuranlar kimler

Baykal için düğmeye kim bastı?


Baykal'ın istifası, ani ve hızlı oldu. Bir hafta önce kimsenin aklından geçirmediği bir şey gerçekleşti. On gün sonraki kurultaya CHP, Baykal'sız gidiyor.

Birden ne oldu böyle? Güzel bir söz var; iş neticesi ile belli olur. Neticeye bakarak, işin ne olduğunu anlamaya çalışalım.

Netice şudur: CHP'nin başında artık Baykal yok. O zaman zincirleme bir reaksiyondan bahsedilebilir. Kurultay tehir edilmedi. CHP'de yeni bir yönetim olacak. Ha, bu arada şunu söyleyeyim. "Baykal, manevra yapıyor, delege istiyor denilerek geri dönecek..." iddiası, bana hiç gerçekçi gelmiyor. Sebebi şu: Kendisini istifa ettiren görüntüleri, Baykal inkâr etmedi. İleri teknoloji kullanılarak, haneye girilerek, duvarlara, eşyalara kameralar yerleştirilerek bir komplo kurulduğunu ısrarla tekrar etti. O görüntülerin devamında, bir de "varan 2" diye bir tehdit var. Yani her an başka görüntüler, internet ortamına atılarak, bir Çin işkencesi yapılabilir. Bunu ne CHP tabanı ne de kamuoyu kaldırabilir.

Kısacası, CHP yoluna Baykal'sız devam edecek. O zaman soru şudur: CHP'nin başından Baykal'ın gitmesini kim, hangi güçler istemiş olabilir? İki ihtimal var.

Birincisi, Türkiye'nin, bölgesinde ve uluslararası alanda, giderek artan gücüne paralel bir aktör olmasını onaylayan merkezler, düğmeye basmış olabilir. Demokrasi yolunda ilerleyen bir Türkiye'de, CHP'nin devletçi, statükocu engellemelerinin, artık sona erdirilmesi kararlaştırılmış olabilir. Devlet içindeki kirli ve kanlı yapıların sona erdirilmesi için Ergenekon davasını önemseyen bu çevrelerin, siyasî alanda da, gerçek sosyal demokrat bir anamuhalefet partisi arzuladıkları zaten biliniyor.

Yazının tamamı için tıklayınız.

Ikbal gürpınar iletişim adresi mail web

Gürpınar,İkbal - İKBAL GÜRPINAR Web Sitesi :

TIKLAYINIZ

İKBAL GÜRPINAR Mail ( Msn Adresi )

ikbal@ikbalgurpinar.com

Tlyi dolar euro usd ye dönüştüren program

HTML clipboard

Sürüm : 1.2
Boyut : 406 Kb
Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware)
Dil : TürkçeTanıtım:
Bu Program YTL, TL, Dolar, Euro çevirimi yapabiliyor. Bu dört para biriminden istediğiniz para birimine ait isteğiniz para miktarını girin. Girdiğiniz parayı diğer 3 para birimine çevirsin. Ayrıca geçmiş tarihlere göre de çevirme yapabiliyor. Programın basit teması ve Türkçe olması kullanımı kolaylaştırıyor.

Not: Programı açtığınız sırada bilgisayarınızda internet kullanıma açık olmalıdır. Çünkü Dolar ve Euro'nun alış ve satış bilgileri internet aracılığı ile programa geliyor.

 YUKLEMEK ICIN TIKLAYIN

Polis koleji puanları düştümü Akademisi 2010

Polis Akademisi Başkanlığı, 2010 Polis Meslek Yüksekokulu öğrenci adaylarında aranacak Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) puan şartını 300'den 280'e düşürdü.

Polis Akademisi Başkanlığının internet sayfasındaki duyuruda, polis adaylarında aranacak şartlar arasında YGS'den daha önce 300 puan almış olma şartının 280'e indirildiği belirtildi.

Polis adaylarının YGS puan türlerinin herhangi birinden (YGS-1, YGS-2, YGS-3, YGS-4, YGS-5 ve YGS-6) en az 280 puan alması gerekiyor.

Ön başvuru ve başvuru kabul işlemleri 18 Mayısa kadar yapılabilecek.

AA

Çocuklar duymasın yeni bölüm 1. fragmanı

Efsane dizi ‘ Çocuklar Duymasın’ uzun bir aradan sonra yeniden ekrana geliyor.
İzlenme rekorları kıran Çocuklar Duymasın dizisi geri dönüyor, yaz aylarında yayınlanmaya başlayacak dizinin eskisi gibi reyting rekorları kırması bekleniyor. Birol Güven Çocuklar Duymasın’ın yeni versiyonuna çok güveniyor ve bunun için harıl harıl çalışıyor. Yeni kadroda ise Duygu’yu oynayan Ayşecan Tatari’nin yerine Hayal Garip rol alıyor

Youtube giriş için dns nasıl değiştirilir.

yasaklanan sitelere girmek için" DNS ayarlarını değiştirmeniz yeterli.

DNS Ayarları Nasıl Değiştirilir

1.) Deneetim masası --> Ağ Bantılarına Tıklanır

Yasaklı youtube nasıl girerim ? dns değişikliği

Dns Ayarları Nasıl Değiştirilir ?
1.) Masaüstünde Başlat'a tıkllayın, Ağ Bağlantılarım'a sağ tık yapıp özelliklere girin.

2.) Açılacak olan pencerede İnternet İletişim Kuralları (TCP/IP) yazan yeri bulun ve çift tıklayın.

3.) Final kısmında ise resimdeki gibi gerekli değişiklikleri yapın.
Preferred DNS Server: 208.67.222.222
Alternate DNS Server: 208.67.220.220

4.) Bilgisayarınızı kapatıp açın.

1991 doğumlular ne zaman askere gidecek nereye 2011

Askerlik Şubelerinin 2010 yılında hangi celplerde asker aldığını öğrenmek henüz mümkün olmamakla birlikte Kasım 2010 tarihinde Asal tarafından yayınlanacak liste ile birlikte sitemizde il il ilçe ilçe yayınlanacaktır. Kasım ayı içerisinde sitemizi tekrar ziyaret etmeniz halinde hangi tarih aralığında askere gideceğinizi öğrenebilirsiniz.


Ayrıca 1990 doğumluların hangi tarihte askere gideceklerini buradaki siteye giderek arama motoruna bağlı bulunduğunuz ili yazmanız halinde hangi celp döneminde askere gideceklerini öğrenebilirler

Deniz baykal neden istifa etti niçin

Bu komplo son iki hafta içinde düzenlenmiştir. Komplo tezgahı malzemeleriyle çekimleriyle günceldir. Meskene tecavüz ve teknolojiyle tezgahlanan bu komplonun iktidar gücü seferber edilmeden, muhalefet başkanına karşı bu kadar fütursuzca yapılması mümkün değildir. İktidar zirvesinin bilgisi ve onayı olmadan son iki hafta içinde hazırlanıp piyasaya sürülmesi söz konusu bile olamaz.

Ana muhalefet liderine yönelik bu kadar kaba ahlaksızlık, bugünlerde iktidarın onayı olmadan gerçekleştirilemez. Komployu ayıplar gibi yapanlar, aslında bizzat ayıbı işleyenlerdir. Ama ABD'den Prensilvanya'dan aldığım mesajlara da inanıyorum. Hukuksuz ve ahlaksızlığı temel alan, çok ayıp ama diye başlayan, yorumla hesap sormaya çalışanlara da söyleyecek sözüm var. Ahlaksız komplolara itibar eder, ne ahlaklı ne hukuku savunamazsınız. Komplo yapanlar işlerini sizlere güvenerek yapıyorlar.

Bu tablo karşısında bana da bir görev düştüğünün farkındayım. Bu hukuksuz ve ahlaksız komplo nedeniyle kimsenin beni sorgulamasına izin vermeyeceğim. Bunun bir bedeli varsa, bu da CHP genel başkanlığından ayrılmaksa bunu

Bu kaçmak anlamına gelmez. Tam tersine bu bir meydan okumadır. Bu anlayışla bugün genel başkanlığından istifa ediyorum. Bunun hedefi sadece ben değil CHP'dir.

AHLAK DIŞI

Günlerdir beklenen değerlendirmemi ve kararımı açıklıyorum. Bu bir kaset olayı değildir. bir komplodur. Komplo hukuk dışı ahlak dışı bir tertip demektir. Bir komplo yaparken, bazen haneye tecavüz edersiniz.

Duvarlara gizli kameralar yerleştirirsiniz. İnsanların en korunaksız görüntülerini alırsınız kesersiniz biçersiniz montaj yaparsınız çarpıtırsınız.

TAZE BİR KOMPLO

Böyle yaparken de insanoğlunun mahremiyetine tecavüz edersiniz. Ar haya ve utanç bunu yapanlar için anlamlarını kaybeder. Önümüzdeki komployu gerçekleştirenler bunu sapık oldukları için yada ticari kazanç için düzenlememişlerdir. Bunu siyaset yapmak için düzenlemişlerdir. Ahlaklarına vicdanlarına uygun bir siyaset.

Yıllardır bekletilen bir kaset yoktur. Bir komplo imal edilmiştir. Taze iki haftalık bir komplo vardır.

HEDEF BİR KİŞİ DEĞİL

Bunun hedefi bir kişi değil, onun çok ötesinde CHP'nin neredeyse tek başına yürüttüğü cumhuriyete demokrasiye hukukun üstünlüğüne sahip çıkan, sivil diktaya verdiği mücadelesidir.
 
Kaynak

Deniz baykal istifa etti son dakika istifamı neden niçin

Bu komplo son iki hafta içinde düzenlenmiştir. Komplo tezgahı malzemeleriyle çekimleriyle günceldir. Meskene tecavüz ve teknolojiyle tezgahlanan bu komplonun iktidar gücü seferber edilmeden, muhalefet başkanına karşı bu kadar fütursuzca yapılması mümkün değildir. İktidar zirvesinin bilgisi ve onayı olmadan son iki hafta içinde hazırlanıp piyasaya sürülmesi söz konusu bile olamaz.

Ana muhalefet liderine yönelik bu kadar kaba ahlaksızlık, bugünlerde iktidarın onayı olmadan gerçekleştirilemez. Komployu ayıplar gibi yapanlar, aslında bizzat ayıbı işleyenlerdir. Ama ABD'den Prensilvanya'dan aldığım mesajlara da inanıyorum. Hukuksuz ve ahlaksızlığı temel alan, çok ayıp ama diye başlayan, yorumla hesap sormaya çalışanlara da söyleyecek sözüm var. Ahlaksız komplolara itibar eder, ne ahlaklı ne hukuku savunamazsınız. Komplo yapanlar işlerini sizlere güvenerek yapıyorlar.

Bu tablo karşısında bana da bir görev düştüğünün farkındayım. Bu hukuksuz ve ahlaksız komplo nedeniyle kimsenin beni sorgulamasına izin vermeyeceğim. Bunun bir bedeli varsa, bu da CHP genel başkanlığından ayrılmaksa bunu

Bu kaçmak anlamına gelmez. Tam tersine bu bir meydan okumadır. Bu anlayışla bugün genel başkanlığından istifa ediyorum. Bunun hedefi sadece ben değil CHP'dir.

AHLAK DIŞI

Günlerdir beklenen değerlendirmemi ve kararımı açıklıyorum. Bu bir kaset olayı değildir. bir komplodur. Komplo hukuk dışı ahlak dışı bir tertip demektir. Bir komplo yaparken, bazen haneye tecavüz edersiniz.

Duvarlara gizli kameralar yerleştirirsiniz. İnsanların en korunaksız görüntülerini alırsınız kesersiniz biçersiniz montaj yaparsınız çarpıtırsınız.

TAZE BİR KOMPLO

Böyle yaparken de insanoğlunun mahremiyetine tecavüz edersiniz. Ar haya ve utanç bunu yapanlar için anlamlarını kaybeder. Önümüzdeki komployu gerçekleştirenler bunu sapık oldukları için yada ticari kazanç için düzenlememişlerdir. Bunu siyaset yapmak için düzenlemişlerdir. Ahlaklarına vicdanlarına uygun bir siyaset.

Yıllardır bekletilen bir kaset yoktur. Bir komplo imal edilmiştir. Taze iki haftalık bir komplo vardır.

HEDEF BİR KİŞİ DEĞİL

Bunun hedefi bir kişi değil, onun çok ötesinde CHP'nin neredeyse tek başına yürüttüğü cumhuriyete demokrasiye hukukun üstünlüğüne sahip çıkan, sivil diktaya verdiği mücadelesidir.
 
Kaynak

Deniz Baykal'ın Gizli Kamera Gorüntüleri cikti Nesrin Baytok videosu

DERYA SAZAK - MİLLİYET

"... Ankara kulislerinde de, AKP karşısında bir iktidar seçeneği oluşturmak üzere planlanmış bir ‘operasyon'dan söz ediliyor.

Baykal, Ergenekon'a, darbe planlarına inanmıyordu, suikast iddialarını hafife alıyordu ama ‘AKP'yi bitirme planı'na benzer bir darbeyle şimdi kendisi karşı karşıya. Kaseti ortaya atanların CHP kurultayına dönük bir zamanlama yaptıkları çok açık.

Ankara'da konuşulan senaryo şudur:

“Baykal kaldıkça AKP'ye alternatif çıkmıyor. Baykal giderse Erdoğan da gider! Ancak CHP'deki değişim, AKP'yi iktidardan eder. Kaset, Baykal'ı bitirme planıdır. Muhtemelen arkası gelecek ve Deniz Bey'i istifaya mecbur bırakacaklar.”

Post-Baykal dönemi mi inşa ediliyor?!"

* * * *

ERGUN BABAHAN - STAR

"... Peki neden sistem iktidara karşı en büyük silahı olan partinin, kendisini her koşulda koruyan liderini bir anda satıyor?

Neden defterini dürüp kapı önüne koymak istiyor.

Çünkü Sayın Deniz Baykal'da vücut vuran Kemalist çizginin yolun sonuna geldiğini görüyor.

Bu çizgi İzmir, İstanbul'un laikçi semtleri, Ege kıyıları, Antalya derken yüzde 20'nin üstüne çıkamıyor.

Bu çizginin önce yumuşatılması, sonra kırılması gerekiyor.

Kürtlere özerklik tanınacaksa, biz tanırız mantığı.

Bunun için ilk hedef, Baykal'ın tasfiye edilmesi.

Bugünkü Siyasi Partiler Yasası da, partilerin yapısı da, eğer ebleh değilse, parti başkanının kongre kaybetmesini imkansız hale getiriyor.

Medyada istediğiniz kadar çakın, genel başkanı okurlarınız değil, delegeler belirliyor.

Onun için özel hayatın dokunulmazlığı, özel hayata saygı geyiklerine inanmayın.

Baykal haberini büyüten gazetelerdeki istifa çağrılarına kulak kesilin.

Kimin bundan sonra ne yazacağına dikkat edin.

Şimdi F Tipi, cemaat, polis teşkilatı çekti sızdırdı geyikleri de artacak.

İnanmayın.

Bu olayın tezgahcısı ile Ali Kalkancı olayının tezgahcısı aynıdır.


Ali Kalkancı'yı ve onun üzerinden hükümeti hedef alan kimler idiyse, o tezgaha hangi medya destek olduysa, bugün de değişen bir şey yoktur.

Bu kirli, iğrenç bir tezgahtır.

Tezgahın düzenleyicileri, pazarlayıcıları ortadadır.

Zanlı aramayın, mürekkep izleri ellerinde.

Osman Can'a yapılanın benzeridir Sayın Baykal'a yapılan muamele.

Bir kısım medya, ıslak imzaya gösterdiği özenin onda birini bu kasete göstermemiş ve doğru ilan etmişse bir nedeni vardır.

Bu neden yukarıda da belirttiğim gibi, Baykal'ın AK Parti'nin yolunu kesmek de yetersiz görülmesidir.


AK Parti'nin parayla yapılmışlar dışındaki anketlerde yüzde 40'lar seviyesinde görünmesi, belli merkezlerde panik havası yaratmış.

Bu çok açık.

İktidarı biçimlendiremiyoruz, bari muhalefeti biçimlendirelim anlayışı hakim olmuş.

Bu seçim öncesi Baykal gider, Kemal Kılıçdaroğlu gelir, CHP yüzde 30'lara tırmanır ve bir CHP-MHP koalisyonu kurulur hesabı açık şekide görülüyor."

http://www.samanyoluhaber.com/h_415234_baykal-da-bitirilecek,-erdogan-da-!-.html