Videoyu mp3'e çeviri programı indir. çevirme

Jodix'in ürettiği WMA to MP3 Conventer programıyla, .wma, .wmv ve .asf dosyalarını kolayca MP3'e dönüştürebilirsiniz. Hem de bu işlemi, programın sadeliği ve kullanışlılığı sayesinde çok kolay yapacaksınız.

Programı açtığımızda, programın sağ üst köşesinden Add Files tuşuna basarak, MP3 formatına dönüştürmek istediğimiz ses dosyasını seçiyoruz. Seçtikten sonra yeni bir pencere açılıp seçtiğiniz dosyanın yeri ve nereye kaydetmek istediğinizi belirlediğiniz seçenekler karşımıza çıkıyor. Buradan ayarı dilediğimiz gibi yapıp Next tuşuyla devam ediyoruz. Sonraki pencerede sesin kalitesini belirleyeceğimiz ekran geliyor. Buradan kbps değerini ne kadar yüksek tutarsanız o kadar kaliteli olur ama oluşturacağınız mp3′ün boyutu da aynı oranla büyür. Bu yüzden en iyisi bu değeri 128 kbps ile 256 kbps arasında tutmak. Burayı da geçtikten sonra karşımıza oluşturacağımız mp3′ün etiketlerini düzenleme ekranı geliyor. Burayı da istediğimiz gibi düzenledikten sonra OK tuşuyla işlemimizi bitiriyoruz. Bundan sonra yapmamız gereken tek şey sağ paneldeki Start tuşuna basmak. Bundan sonra ses dosyanız mp3′e dönüşecektir.

Program, başarıyla yaptığı işler, küçük boyutu aşıyor. Çünkü program gerçekten çok başarılı. Kolayca MP3′e dosya dönüştürmeniz için birebir çözüm: WMA to MP3 Conventer

. (925 KB) (Sürüm: 1.16)

Programı indirmek için tıklayın  

0 yorum:

Yorum Gönder