Ziraat Türkiye KupaSı Trabzonspor Fenerbahçe Final Maçı TRT1 Canlı Sifresiz Golleri Geniş Özeti İzLe Seyret

48. Ziraat Türkiye Kupası'nda finalde Trabzonspor ile karşılaşacak Fenerbahçe, 27 yıllık hasretini bitirmek istiyor.

Kupayı tarihinde sadece 4 kez müzesine götüren sarı-lacivertli ekip, en son kazandığı 1982-1983 sezonundan bu yana çıktığı 6 finali de kaybederken, bordo-mavili ekiple oynayacağı 7. finalde mutlu sona ulaşmayı hedefledi.

Turkcell Süper Lig'de bitime 2 hafta kala şampiyonluk yarışında en yakın rakibi Bursaspor karşısında 1 puan farkla (70-69) önde bulunan sarı-lacivertliler, lig mücadelesinde ortaya koyduğu performansı , bordo-mavili ekip karşısında kupa finaline de yansıtmak istiyor.

Bu sezon Türkiye Kupası ve ligde hedeflerine ulaşmak için 3 hayati sınav verecek sarı-lacivertli ekip, iki kulvarda da kupaya uzanmak istiyor.

MUHTEMEL 11

Teknik direktör Christoph Daum'un, sakatlığı bulunan Andre Santos'un yerine savunmanın solunda Vederson'a görev vermesi bekleniyor. Cezası nedeniyle son iki lig maçında forma giyemeyen Vederson, kupa finalinde şans bulacak.

Fenerbahçe'nin Trabzonspor karşısına, "Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Lugano, Bilica, Vederson, Mehmet Topuz, Selçuk, Emre, Özer, Alex ve Güiza'dan oluşan 11 ile çıkması bekleniyor.

TRABZONSPOR

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Şimdi sözün bittiği yerdeyiz. Çıkıp oynayacağız ve Fenerbahçe maçını kazanacağız dedi.

Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, Fenerbahçe'yle yarın kendileri için hayati önem taşıyan bir maç oynayacaklarını anlatırken de şöyle konuştu:

Sezon başından itibaren hep Türkiye Kupası, diyorduk. Bu kupayı alıp müzemize getirmeyi çok istiyoruz. Çıkıp oynayacağız ve maçı kazanacağız. Ben Şanlıurfa'da taraftar anlamında sıkıntı çekmeyeceğimizi umuyorum. Bu kupayı aldığımızda ise Trabzon'da bizi çok coşkulu bir kalabalık bekliyor olacak.

UMUT:GOL ATMAK İSTİYORUM

Trabzonspor'un 6 golle kupadaki en golcü futbolcusu olan Umut Bulut, Fenerbahçe maçında da fileleri havalandırmak istediğini söyledi. Cezası nedeniyle ligde geçtiğimiz hafta oynanan Ankaragücü maçında forma giyemeyen Umut, kupa maçında gol atmayı çok istediğini anlatırken şunları söyledi:

Bana görev verilirse bu maçla birlikte taraftarlara kendimi affettireceğime inanıyorum. Kupa maçını alırsak bu sezonun en büyük mutluluğunu yaşayacağımızı düşünüyorum.

ŞANLIURFA'YA 22 FUTBOLCU GÖTÜRÜLDÜ

Trabzonspor, yarın Fenerbahçe'yle oynayacağı maç için saat 11.00′da  THY'nin ünlü İspanyol takımı Barcelona için hazırlattığı uçakla Şanlıurfa'ya hareket etti. Hareket öncesinde bordo mavili futbolcular, yöneticiler ve taraftarlar uçağın önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Teknik direktör Şenol Güneş, sakatlığı devam eden Tayfun dışındaki 22 futbolcuyu Şanlıurfa'ya götürdü. Kafilede Başkan Şener'in yanı sıra çok sayıda yöneticiyle birlikte Trabzon Valisi Trabzon Valisi Recep Kızılcık da yer aldı.

TARAFTARLAR UYARILDI

Öte yandan Trabzonspor Yönetim Kurulu, kulübün internet sitesi aracılığıyla Fenerbahçe ile oynayacak olan karşılaşma öncesi taraftarlar için duyuru yayınladı. Duyuruda, koltuk kırılmaması ve meşale yakılmaması başta olmak üzere sahaya konfeti, yabancı madde atılmaması ve merdiven boşluklarına oturulmaması istendi. Duyuru şöyle:

Takımımızın oynadığı müsabakalarda taraftarlarımızın yaktığı meşaleler, sahaya attığı konfetiler, kırdıkları koltuklar, kötü tezahüratlar ve merdiven boşluklarına oturulması sorun yaratmakta ve temsilci raporlarında yer bulmaktadır. Bu nedenle kulübümüzün maddi -manevi zarara uğratılmaması için tüm taraftarlarımızdan konuya hassasiyet göstermelerini ve meşale yakmamaları, sahaya başta konfeti olmak üzere yabancı madde atmamalarını, koltuklara zarar vermemesini, kötü tezahüratta bulunmamalarını ve merdiven boşluklarına oturmamalarını istiyoruz. Bu vesileyle tüm taraftarlarımızdan konuya hassasiyet göstermelerini ve takımımızı centilmence desteklemelerini bekliyoruz.

YÜKSEK PRİM VADEDİLDİ

Ziraat Türkiye Kupası final maçı öncesi futbolculara çok yüksek miktarda bir prim vermeyi vadeden Trabzonspor yönetimi, kupanın kazanılması halinde elde edilecek olan gelirin önemli bir miktarını yine futbolculara verecek.

TRABZONSPOR'UN FENERBAHÇE MAÇI MUHTEMEL 11′İ

Onur - Serkan, Giray, Egemen, Cale - Burak, Sezer (Selçuk), Colman, Engin - Alanzinho, Umut
Ziraat Türkiye Kupası Finali'nde Fenerbahçe ile Trabzonspor bugün saat 15:30′da Şanlıurfa'da karşı karşıya gelecek.
Karşılaşma TRT 1'den canlı yayınlanacak.

 TRT1 NAKLEN CANLI YAYIN İCİN TIKLAYINIZ…!!

0 yorum:

Yorum Gönder